11. jan. 2014

Cocina- cocinar- fregado- platos

Kjøkkenet- ja der tilbringer en mye tid i grunnen, om man tenker over det. Kopper inn og ut av oppvaskmaskinen, kopper inn og ut av skap. Stadige søppeltømminger bærer preg av høy aktivitet. Oi, der ble det jaggu tomt for kaffebønner også. Hæ, ikke mer melk igjen heller? Bæreposer hjem med mat, inn i kjøleskap, rydde litt kanskje for å få plass? Sånn går no dagan:-) Det som blir viktig er jo da å ha et kjøkken hvor man trives godt! Har et JKE kjøkken i hvit høyglans, som jeg er meget fornøyd med. Men det er sitt eget personlige touch som gjør susen:-) Respatexbordet har jeg blogget om i et tidligere innlegg. Rett og slett nostalgi for min del. Minner om både oldemor & oldefar, mormor & morfar. Nå har prikken over i`en kommet på plass- de hadde kikkert i vinduskarmen= jeg må ha kikkert i vinduskarmen. Denne er faktisk fra før krigen, har vært min morfars- og har nok sett mangt og mye:-)Litt skriverier og gode ord finnes litt overalt i huset. Oppskrift for vaffel i bakgrunnen er vel mest for dekor- da jeg etterhvert vet hvordan jeg smekker sammen en vaffelrøre:-) "Tänk inte så mycket!" er greit for meg å kaste et blikk på i ny og ne, tankevirksomheten tar litt av til tider;-)


En kopp med deilig nytraktet kaffe...både lukter og smaker godt! Og ingenting er som fridager hvor man faktisk har tid til å NYTE!

Dette skulle egentlig være mitt bidrag i NIBs utfordring "blanke ark på kjøkkenet", men rakk jeg det før fristen? Neida. Uansett, mange fine bidrag finner du her.

Man kan ikke leve godt, elske godt eller sove godt uten å spise godt.

2 kommentarer:

 1. Så koselig det var her:-)
  Bli med på konkurransen hos meg, vel!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Camilla :) Takk for hyggelig kommentar. Rakk ikke å bli med på konkurransen din, jeg får følge bedre med en annen gang. Ønsker deg en fin helg!

   Slett

Trivelig at du var innom, legg gjerne igjen en hilsen før du går:-)
Velkommen tilbake!