29. nov. 2011

I glass og ramme

Nå er det lenge siden sist jeg har vært innom bloggen min, faktisk er dette den første gangen i november om jeg ikke tar helt feil.. Har ikke hatt tid rett og slett, dagene bare flyr avgårde, og da blir noenganger det morsomme nedprioritert. Ikke bra.. Og dette må være med på nyttårsforsett- listen som jeg antakeligvis kommer til å lage meg:-) Ellers så må jeg ordne meg en "to do"- bok, som min venninne Hazel i Stavanger har. Men man må sørge for å få plass nok i denne boken, og så må man ha en god porsjon gjennomføringsevne. Verre enn det er det ikke:-) I helga var jeg og en venninne, nettopp i Stavanger til vår "to do" venninne, og det var hyggelig og morsomt som alltid. En liten nerve var jo stormen "Berit" som vi fikk stifte bekjentskap med. Ikke bare gøy å reise på flytur med "henne".
Nåvel, shopping brukte vi ikke opp tiden vår med. Men en tur innom "Sjokoladepiken" på lørdag, og butikken på Oljemuseet på søndag, lettet litt på trykket i pengepungen:-) Begge deler anbefales hvis noen er litt i tvil om hva man skal benytte noen timer i Stavanger til. Dette, blant mye annet selvsagt.
Sjekk ut: http://www.sjokoladepiken.no/
http://www.norskolje.museum.no/index.asp

Og blant litt kaffe, sjokolade, adventskalender- gaver og noen julegaver- måtte bare denne rammen bli med "mor" hjem. Må jo unne seg litt selv også!  :-)

"Enten lar du ditt liv glippe bort ved ikke å gjøre de tingene du gjerne vil gjøre, eller så kommer du deg opp og gjør dem" Roger van Oech

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Trivelig at du var innom, legg gjerne igjen en hilsen før du går:-)
Velkommen tilbake!