3. jun. 2013

Ropte Ranja

Det har vært så utrolig hektisk i det siste, og lite blogging har det blitt.
Ikke så mange spennende nye prosjekter og ideer her hjemme å skryte av heller. Men det går vel litt i bølgedaler:-)

Uterommet har fått, og får, litt mer oppmerksomhet av meg enn det inne for tiden. Hvis valget står mellom å ta ut av oppvaskmaskinen og å klippe plen, ender jeg alltid opp med det siste for å si det på den måten. Det kommer vel noen blogginnlegg om dette etter hvert, kjenner jeg meg selv.. Blomstringen er godt i gang, Rhododendronen har 26 knopper i år, og det er sikkert dobbelt så mange som i fjor.

Var i Frankrike i starten på mai, hva/hvorfor er en lang historie, men turen var en kombinasjon av "jobb", trim og fornøyelser. Shopping interesserer meg veldig lite uansett hvor jeg reiser, men jeg oppsøkte noen butikker med det mål for øyet å finne en feriegave til sønnen min. Og da fant jeg også noen få ting jeg bare "måtte ha":


Denne radioen klarte jeg ikke å forlate butikken uten.. Men med en prislapp på kun 20 Euro trengte jeg ikke gå mange runder med meg selv :-)

Mellomlanding Schiphol Amsterdam, og der har de jo litt av hvert å fylle ventetiden med. Disse brikkene med elefantmotiv, ropte: Ranja.. :-)


Nok et funn på Schiphol... Morsom pute, med motiv fra Amsterdam. www.cuddlebug.eu - kan bøyes og formes som man vil, ja, den er digg å ha som sofapartner..!

Ikke mere som skulle til for at det var morsomt å pakke ut av kofferten ;-)


Ønsker dere en fin ny uke! :-)

1 kommentar:

 1. hei på deg:)
  ja blogging går i bølgedaler ..
  så herlige ting du har kjøpt deg
  fotsett med å nyte ute du
  klem eli:)

  SvarSlett

Trivelig at du var innom, legg gjerne igjen en hilsen før du går:-)
Velkommen tilbake!