16. okt. 2011

The boy (s) are back in town

Det trommes, det spilles gitar, det suser Nerf- piler, det synges, det spilles data og playstation, det ses tv...
I det hele tatt- det er action på gutteromet ;-)
Guttevalpen trives godt på "hybelen" sin på loftet! Og det er kanskje ikke så rart. Vi har jo prøvd å legge godt til rette for trivsel, og han har selv valgt en del elementer og farger han trives med.
Her er mange venner innom ila uken, og alle er velkommen ;-) Det er liv i huset ;-)


Denne tv-benken fikk et nytt liv med rød bengalakk! Var tidligere valnøtt, og det er egentlig noe vi liker veldig godt, men det ble veldig dominant og vi hadde ikke noe plass for den egentlig. Så den stod lenge i garasjen, og det er den jo for fin til! På gutterommet kommer den helt til sin rett! Den kler rødt ;-)
Det ble rett og slett rock`n roll det!


Lyst er det hvertfall på hybelen med store vindusflater. Men i neste omgang gir det mye innsyn, noe som disse lamellene hjelper til med å hindre.Samtidig med funksjonen `hindre innsyn`gir de lyse og trivelige flater.


Wallstickers måtte til. Disse ble kjøpt på Enes & Olsen Verdal, og er så store at de gir flott dekor på 2 av veggene i stua på hybelen.Genialt hyllesystem fra Ikea! Her kan man mikse farger, dører, skuffer osv. Det gjør det til en veldig hyggelig hylle som fungerer som klesskap og bokhylle samt diverse hylleoppbevaring ;-) Og gitar -"parken" speiler seg også flott i den :-)"For livets glade gutter går solen aldri ned" Ukjent

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Trivelig at du var innom, legg gjerne igjen en hilsen før du går:-)
Velkommen tilbake!