12. mar. 2012

Et øyeblikks gulskap

Trengte vi den? Nei.. Hadde vi råd til den? eeh..litt etter hvordan vi ser det.. Men ble disse argumentene tatt med i betraktningen? Nei..lot de ikke slippe til før etterpå. Dette dreier seg ene og alene kun om et øyeblikks gulskap! Noen ganger må slikt bare slippe til:-)
Fornøyd og glad med ny stålampe i kosekroken, håper den gir mange lyse stunder,
slik at gulskapen kan forsvares:-) Kjøpt på....rattatattaa....Kremmerhuset Magneten Levanger.
Ja, de har alltid noe vi faller for....Og servicen samt imøtekommenheten der er ernormt bra, det bidrar til raskere beslutningsprosesser..som i dag..
Takk lampen for dens lys, men glem ikke lampefoten som står tålmodig og trofast i skyggen.

2 kommentarer:

 1. Hei på deg!!
  Så kul lampe!! så stilig!! Hadde kjøpt den med en gang hvis jeg fikk sjansen:-)))))
  Fin morgendag til deg!!!
  Klem Fru Samuelsen:-))))

  SvarSlett
 2. Ja, ikke sant..Hun hadde bare tatt inn en lampe, og fikk muligens heller ikke inn flere. Tror det i utgangspunktet kun var tiltenkt en stk av denne i hver Kremmerhus butikk i Norge. Så kjøpet var ikke noe å tenke på d, enighet innad i familien:-) Ekspeditøren sa til og med at egentlig ville hun ikke selge den, for den tok seg så fint ut i butikken:-):-)
  Blir inspirert av påskepynten du lager, og tenker tanken på å sy noe selv..og jeg er absolutt ingen håndarbeidsdame..så det er jo et kompliment til deg å i det hele tatt få meg på den tanken:-) Ha en super dag! Klæm fra Ranja Røverdatter

  SvarSlett

Trivelig at du var innom, legg gjerne igjen en hilsen før du går:-)
Velkommen tilbake!