6. nov. 2012

Restaurant Nano House

Restaurant Nano House- en skjult liten perle i Tallinn. Her må du bestille bord på forhånd. Anonymt lokale, du ringer på dørklokka for å komme inn. Føles som å være invitert hjem til noen, du kommer rett inn i stua, og barna springer rundt deg:-) Kun ett spisebord nede med plass for 8 personer, på loftet har de et stort langbord med plass for ca. 30 personer. Det er modellen Beatrice som driver stedet sammen med Priit, B har vært avbildet i "alle" verdens motemagasiner, som henger oppe i ramme og glass i restauranten. Her er meget hyggelig stemning! Og ikke minst- tøffe løsninger, stilig interiør! Noe helt utenom det vanlige. Ingen stol er lik, ingen servietter er lik, forskjellige typer fat, glass osv. Me like! Selvfølgelig har de også god mat der, spesialitet: rødbetsuppe og gresskarsuppe med pai til. Nam!
At dette er et unikt sted, har også Estlands presidentfrue og hennes venninner funnet ut, de treffes der og spiser en gang i uken! ;-)


Takket være `Reiseoppdraget fra Trondheim Lufthavn Værnes`, kom jeg meg til Tallinn- og opplevde perler på en snor! Nano var en av dem:-)
Du må lete litt etter perlene, men når du finner dem er det verdt hver eneste anstrengelse!
Ranja Røverdatter

1 kommentar:

  1. Hei på deg!!
    Virkelig et stilig sted å spise!! Gøy med noe som er utenom de vanlige! Har aldri vært i Tallin, men man vet jo aldri.....
    Fin morgendag til deg!!
    Klem Siri

    SvarSlett

Trivelig at du var innom, legg gjerne igjen en hilsen før du går:-)
Velkommen tilbake!