9. apr. 2012

Mission "the boy is out of town" completed

Påskeprosjektet 2012 har landet. Gjett om det var en lykkelig gutt som kom fra påskeferie til "nytt" rom i natt. Han kunne ikke få takket nok, og var over seg av begeistring.... Det var godt å få han hjem igjen....Blir ikke det samme uten han her hjemme. Vi "oppusserne & rydderne" var glade for at påskeprosjektet falt i smak, og konkluderer med at dette var verdt alle vendinger! :-)
Mission completed:Soverom: alle vegger malt i lysere farge (Skandinavisk lys og Sand). Seng snudd. Diverse hyller fjernet, et "tonn" ting & tang likeså. Skrivepulten har flyttet inn her. Diverse nye "bilder" på veggene.


Noe rødt er beholdt som tema. Men har prøvd å minske så mye som mulig. Satte i gang symaskinen, i den optimistiske tro å skulle sy "ørti" nye svarte putetrekk. Fikk ferdig en pute, så knakk symaskin- nålen faktisk. Og ny nål hadde jeg ikke. Ja ja, når Ferdinand fikk se den ene sorte puta som mora hadde sydd, i senga da han kom hjem, utbrøt han høyt at det var han veldig stolt over at mor hadde klart å få til:-) Så "ørti" nye svarte puter var jo kun en foventning mor selv hadde satt seg.Denne store treplata var egentlig tiltenkt annen bruk, men vi fant ut at den egnet seg godt som et stort bilde inne på soverommet (for å dekke noe stygge huller i gipsplatene spesielt)- med Ferdinand`s eget ordtak på:-)DDE signerte denne når han var på konsert 5 år gammel. En opplevelse han fortsatt husker:-) Og et minne vi må ta vare på.


Stæsj

Stua: her har alt byttet plass. "Nye"møbler, enten kjøpt eller hjemmesnekret (fint med snekker i hus, som i tillegg har gode ideer). Gitar- "parken" har flyttet inn her, og snekkeren ordnet med ny rack der mikseren fikk plass, samt at det ble innkjøpt ny forsterker som også har fått plassen sin i denne. Nye "bilder" og stæsj. Vasene/krukkene F fikk tak i på loppemarkedet, har selvsagt fått nytt liv med blomster i seg. Malerkosten har også svingt seg noe.
Nytt uttrykk i sort/hvitt.
Ny TV- benk løsning. Vegghengt sådan, gjør at gulvplassen beholdes.Nå skjules endelig alle ledninger, som det blir en del av med alskens spillmaskiner, lys osv.


Stæsj og minner.


Har hatt mye moro med Olsenbanden Jr. Utsagnet: Norsk Rikskringknasking er hentet fra Olsenbanden på Rocker`n. Tenkte det kunne passe som dekor over tvèn. Bokstaver og spraylakk kjøpt på Panduro. Bokstaver festet med to- sidig teip. Maling er Jotun Sense matt svart. Går fint an å skrive med kritt på denne, så det ble en kombinasjon.Studio Ferdinand. Gullplate for første SP er på plass:-)


Miks i vei.


Her kommer en "etternøler":
I forrige uke dro vi på Ahlens, slik at F fikk kjøpt denne etterlengtede stolen. Bladde opp sparte kronasjer:-) Passet utmerket!! Den hvite vi kjøpte, som står i stua på de andre bildene, ble forflyttet til skrivebordsstol.En god slutt starter ofte med en god start- Ferdinand

6 kommentarer:

 1. Stilig! Så gøy at han ble overrasket og likte det. Super overraskelse da:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, veldig gøy å overraske med dette:-)
   Håper du har hatt fin påske. Jeg synes som vanlig ferien har gått litt fort.. Det var jo mere jeg skulle gjøre! :-) Men sånn er det og det er jo flest hverdager, så man får gjøre det beste ut av det. Ha en fin dag!

   Slett
 2. Hei
  Så flink du har vært. Det så flott ut på rommet hans, forstår godt at han ble så glad! Og så skjønn han er da, som er så takknemlig. Gjør jobben så mye kjekkere :)

  Håper dere har hatt en fin påske. Vi har kost oss hjemme og fått masse tid sammen i familien, gått på turer, lekt og lest, ryddet litt ute og slappet mye av :)

  Ønsker deg ei god ny uke
  Klem Tonje

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelig kommentar:-)

   Vi har hatt fin påske, selv om det har snødd og snødd.. Oppussingsprosjektet ble fin unnskyldning til å være inne mye av tiden:-) Men fikk lurt til en aldri så liten hyttetur, og sesongens siste skitur været til tross.

   Ser ut som dere har hatt deilig påske..:-)

   Vi høres, ha en fin uke 15. Klæm, Ranja.

   Slett
 3. Oj, for et kult gutterom! Takk for hyggelig hilsen på bloggen min, og tenk at du har gitt meg en award! Veldig hyggelig, smigrende og overraskende -min første award! :) Må tenke meg litt om hvem som skal få den videre, men det skal jeg finne ut av. Fortsatt fin bloggeuke til deg!

  SvarSlett
 4. For en genial ting å gjøre, jeg skjønner godt at han ble lykkelig over et så stilig gutterom :D Flinke!

  SvarSlett

Trivelig at du var innom, legg gjerne igjen en hilsen før du går:-)
Velkommen tilbake!