15. apr. 2012

Oppdagelsesferd i hytta

Oppussingsprosjekt fikk være oppussingsprosjekt 2 dager i påsken, vi måtte jo få med oss en aldri så liten hyttetur (Har skrevet et innlegg fra hytta også tidligere: http://ranjaroverdatter.blogspot.com/2011/10/oppe-pa-fjellet.html). Sesongens siste skitur ble unnagjort, og amerikaner ble det tid til (Tjihi- jeg vant! Når fam Arntzen setter i gang med kortspill, da er det ramme alvor og ikke noe juks og fanteri:-)). Samt en aldri så liten oppdagelsesferd.... Her finnes litt av hvert nemmelig.. Mine foreldre kjøpte hytta av et tysk ektepar for noen år tilbake, med alt av inventar. De hadde samlet en del i årenes løp.. De var også enormt systematisk, sjekk ut denne kassettsamlingen med klassisk musikk, og dertilhørende register. Synes det er utrolig sjarmerende, og for meg er dette en skjønn "pyntegjenstand".
  
Her finnes alt av gamle kjøkkenredskaper. Nå henger de der som flotte mueseumsgjenstander, moderniteten har tatt over kan man si..... Men fullt inntakte ting om lysten til å gjøre det på den "gamle måten" skulle komme over en.

Dette var litt av et funn!! En aldeles utmerket fungerende retro skrivemaskin! Tøft:-) Den må fram i lyset!!
Dalahesten er Sveriges nasjonalsymbol. I den lille byen Nusås sør for Mora blir Dalahesten laget. Der blir den håndlaget fra bunnen av, så lakkert og rosemalt. De lages i mange forskjellige størrelser og farger. Synes de er kjempefine!

 
Hm..tror faktisk oppdagelsesferden må fortsette på neste tur til hytta også..her kan det trolig dukke opp noen skatter til....

Jeg har funnet det! (Hevreka!)

1 kommentar:

 1. Hei på deg!!
  Litt av et kassett-system, men tyskerer er jo kjent for "Ordnung muss sein"...... Ikke akkurat sånn system her i huset da.....
  Mannen min har familie i Tyskland, de er ganske så ryddige av seg.....Nesten sånn at det blir for mye, synes jeg da..
  Høres ut som dere har hatt en super tur!!
  Fortsatt god søndag til deg:-)))
  Klem Siri

  SvarSlett

Trivelig at du var innom, legg gjerne igjen en hilsen før du går:-)
Velkommen tilbake!