10. mai 2012

En liten smak av Fredrikstad

Frekst`a er en veldig trivelig by! Jeg var der i jobbsammenheng, og det er jo da litt begrenset hvor mye tid man har til rådighet på egen hånd. Men.
Bodde på Rica City Hotel, et veldig greit hotell- meget sentralt, med god frokost og superbra service!
Fikk noen få deilige turer i den koselige gågata. Noe av det første jeg gjorde, var å kjøpe bladet Østfold. Synes blad som det, Oslo osv. er utrolige bra tiltak. Og det er mye interessant lesestoff å finne. På en verdig måte kan de som har havnet utpå skråplanet tjene penger på ærlig vis. Betalte like godt dobbel pris, og jenta kunne ikke få takket nok. Det at hun ble så glad, gjorde meg veldig glad.

På min videre glade vandrings vei, kom jeg over denne "benken", ser kanskje myk og god ut?, men "hard as stone":En liten rast i bakken, og en enslig sølepytt tar oppmerksomheten fra alt annet et øyeblikk, der den speiler nuet:Fra gangbrua i Fredrikstad, som binder sammen Kråkerøy med sentrum:Hyggelige butikker i gågata! Verdt å ta turen innom.

Her er to av dem:
Villa Paprika: sjekk http://www.side2.no/drommefabrikken/article3304682.ece og http://villapaprika.no/


Lille Special: sjekk http://lillespecial.com/Må til slutt nevne butikken Zebastian: sjekk http://www.zebastian.no/. Fantastisk trivelig og serviceinnstilt betjening. Bygave til 11- åringen i boks!

Våren pustet innover byen, og menneskene ble drevet gatelangs med en ny oppspilthet i kroppen, på vei mot mål de ennå ikke visste noe om, men bare ante.

Gunnar Staalesen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Trivelig at du var innom, legg gjerne igjen en hilsen før du går:-)
Velkommen tilbake!