28. des. 2011

Tid

Når jeg jobber og jobber, lengter jeg etter å ha fri. Når jeg først har fri må jeg bare erkjenne at å ha fri er jeg ikke så flink til.. Er vel en litt rastløs sjel antar jeg. Finner ikke mellomtingen på for mye og for lite tid, klarer ikke helt å plassere meg på den gyldne middelvei..
Nåvel, får tilfredsstilt litt utfartstrang og oppdagelseslyst i alle fall, med en ukes "virkelighetsflukt" til Tenerife. Det blir deilig, man har fri sammen på en annen måte liksom.. Opplever tid annerledes når jeg er ute og reiser, da kan egentlig ikke tiden stå stille nok.. komplisert dette.
Men litt deilig er det å ha tid til et overblikk i huset, "sulle" litt..
Og til tonene av Kurt Nilsen og Helene Bøksle :" Gje Meg Handa Di Venn" http://www.youtube.com/watch?v=bPtVeIbAbs4&feature=related- fant jeg i dag enda litt mere julestemning i huset..Tulipaner er fint, året rundt..


                                                              Kritt er morsomt, alltid! :-)


Noen nisser finnes...


Sjokolade og vin slår aldri feil:-)


Ble veldig fornøyd med denne julegaven..
På juletreet henger hjemmelaget jultrepynt, og juletrepynt som jeg selv vokste opp med. Synes det er sjarmerende. Her har Ferdinand frie tøyler med hva som skal på. Og i mangel av juletrelys, gjør en lyslenke en like god jobb med juletrebelysningen.


Det blir ikke morsommere enn man gjør det.. ordnet et skilt som stod på bordet julekvelden.
Bilder av bordsett på bordsett, måltid etter måltid, kan det jo bli nok av.. Våre etterkommere vil tro at vi for det meste bedrev spising:-) En liten "gag" dette, mellom meg og mamma. Noen bilder må det jo naturligvis være..


"Det er muligheten til å virkeliggjøre drømmene dine som gjør livet spennende" Paulo Coelho

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Trivelig at du var innom, legg gjerne igjen en hilsen før du går:-)
Velkommen tilbake!